ADANA / CEYHAN - Doruk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

.
Doruk Mahallesi Şehit Adem Uyar Sok. No49 İç Kapı No 1 Ceyhan / ADANA
Vizyon
Mesleki eğitimle birlikte düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş, bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilere sahip, milli kültürüyle gurur duyan, insanlığın ve demokrasinin evrensel değerlerine açık, kendisi ve çevresiyle barışık, sanat duyarlılığı gelişmiş, özgüveni, hak ve adalet sorumluluk bilinci yüksek, gayretli, girişimci, yenilikçi, sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştirmek istiyoruz.
Misyon
Öğretim Şekli :Tamgün
Klima
Ulaşım
Doruk-Ceyhan arası okulumuza çok yakın bölgeden belediye otobüsü ve servisler hareket etmektedir.
Mahallemizden ilçe merkezine saat başı servis bulunmaktadır.
Ceyhan İlçe merkezine 24 km, Adana il merkezine 80 km uzaklıktadır.